Close

Hans Belde

Voorzitter dagelijks bestuur

Mijn eerste kennismaking met duiken was in 1999 samen met mijn oudste dochter. In 2000 behalen wij ons eerste PADI brevet. In 2001 volgt de eerste reis naar het buitenland om een tweede PADI brevet te halen en om met beter zicht te duiken. Twee jaar later worden wij lid van een vereniging in de regio Arnhem. De gezelligheid en het aantal duiken stijgen. Ook het aantal buitenlandse reizen neemt toe. Inmiddels is mijn jongste dochter ook besmet met het duikvirus.
De meeste duiken maak ik in het Nederlandse water, meestal het hele jaar door.
Mijn tweede thuisland is Bonaire waar ik de meeste duikplekken op het grote eiland uitgebreid heb verkend. Op klein Bonaire heb ik tot nu toe maar een duik gemaakt.

Na een verhuizing naar de regio Enschede sinds 2015 lid en vanaf november 2016 voorzitter van Tyros. Dit is een actieve vereniging die met en voor de leden veel activiteiten organiseert om boven en onder water leuke dingen te doen. Als je een keer wil kijken en voelen wat er is, ben je van harte welkom. Stuur gewoon een berichtje vanaf de contact pagina.

In het dagelijkse leven ben ik vader van twee dochters, opa van twee kleindochters en woon ik onder een kap met mijn partner Ans. In mijn werktijd ben ik teammanager ICT Infrastructuur bij Stichting Livio.