Hoe gaat het met jullie?

Nu het coronavirus zich verder verspreidt en de maatregelen vanuit de overheid verlengt zijn tot eind april, hopen wij dat allen gezond blijven en dat jullie manieren vinden om met de uitdagende omstandigheden om te gaan. Het vergt nogal wat aanpassingen van iedereen.

Meest duidelijke boodschap is ‘houd afstand en blijf thuis’.

In verband met de maatregelen vanuit de overheid vervallen tot 1 juni alle activiteiten en clubbijeenkomsten.

Hierdoor vervallen ook de zwembadtrainingen van april. Over alle na 1 juni geplande activiteiten en clubbijeenkomsten bestaat op dit moment nog onduidelijkheid. Wij wachten de richtlijnen en maatregelen van de overheid af.

Mag je nog duiken?

Het RIVM adviseert sociale onthouding, dat betekent ook gezamenlijk duiken. De NOB adviseert dringend op dit moment geen (groeps)duiken of 1 op 1 duikinstructies te organiseren. Wij sluiten ons hierbij aan.

Tot slot

Het coronavirus raakt ons allemaal. We moeten oog hebben en houden voor elkaar, zodat we deze bijzondere periode samen goed doorkomen. Meest belangrijk is de gezondheid van iedereen op de wereld. We verheugen ons op de dag dat we elkaar weer gewoon kunnen ontmoeten. Tot die tijd, zorg goed voor jezelf en voor de ander. Heb je ideeën en tips om de betrokkenheid en saamhorigheid binnen de vereniging vast te houden? Laat het ons weten! We zullen jullie via de nieuwsbrieven op de hoogte houden.

Hopelijk blijft iedereen gezond. Houd moed en heel veel sterkte.

Het bestuur en de voorzitters van de commissies